Wie zijn wij?

LoGolf is dé specialist in bedrukte en geborduurde golfartikelen. Al ruim 30 jaar leveren wij in heel Europa aan bedrijven die handelen in relatiegeschenken. U kunt bij ons terecht voor alle golf gerelateerde producten die wij voorzien van een hoogwaardige bedrukking of borduring.

Het verkoopkantoor is gevestigd in Naarden en de productie vindt plaats in Enschede. 

LoGolf is onderdeel van Promocorp. Promocorp bestaat uit 5 bedrijven, elk gespecialiseerd in hun eigen promotionele producten.  

      

Wat doen wij?

Wij verkopen alle golfartikelen die voorzien kunnen worden van een logo. Van golf accessoires zoals tees en pitchforken tot golfballen, en van headwear tot baan-aankleding zoals hole vlaggen en banners. Wij werken nauw samen met bekende golfmerken zoals Titleist, Callaway en Wilson maar leveren ook producten van huismerken en merkloze golfartikelen. Door deze duurzame samenwerkingen hebben wij altijd exclusieve merkproducten in ons assortiment die uitsluitend bij LoGolf verkrijgbaar zijn.

Een groot deel van ons assortiment houden wij zelf op voorraad. Door onze eigen productiefaciliteiten zijn wij flexibel, hanteren wij korte levertijden en beperken we het aantal transportbewegingen.

Nieuwsgierig naar de productie processen? Kijk dan bij “how it’s made”. 

Brancheverenigingen

LoGolf is aangesloten bij brancheverenigingen in Nederland (PPP), België (BAPP) en Duitsland (GWW).