MVO

Binnen onze visie is maatschappelijk verantwoord ondernemen dusdanig handelen dat er tegemoet gekomen wordt aan de levensbehoeften van de huidige generatie, zonder die van de toekomstige generatie tekort te doen.

We onderscheiden daarin 3 onderdelen:

Milieu

Het aantal transportbewegingen beperken wij zoveel mogelijk. Wij streven er naar om het aantal niet strikt noodzakelijke verpakkingen zo klein mogelijk te houden en datgene wat er aan verpakkingen wordt ingekocht dient minimaal recyclebaar te zijn. Daar waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

 

 

  

 

Inkoop

Ons assortiment bestaat uit functionele producten die zowel in binnen- en buitenland op een verantwoorde manier geproduceerd worden. Onze leveranciers in het Verre Oosten worden regelmatig aan een BSCI audit onderworpen. Transport vindt alleen per zeevracht of per trein plaats. We beperken het aantal inkoopreizen tot een minimum en werken met vaste leveranciers.  

 

 

 

   

Arbeidsomstandigheden

Onze Europese leveranciers dienen onze Code of Conduct te onderschrijven en vanzelfsprekend zorgen wij voor een veilige werkomgeving voor onze eigen medewerkers. Wij zijn er trots op dat wij jaar in jaar uit een laag ziekteverzuimpercentage hebben en nauwelijks personeelsverloop kennen. Wij willen graag een goede werkgever zijn waar de medewerkers zich kunnen ontwikkelen binnen een professionele en prettige werkomgeving.