How it's made

Golfballen
Het meest populaire golfartikel is de golfbal zelf die zich goed leent voor een logo uiting. Het bedrukken van golfballen vindt in eigen productie plaats door een van onze drukkers die gespecialiseerd zijn in het bedrukken van golfballen. Wij maken gebruik van de digitale druktechniek als ook van tampondruk. Beide druktechnieken hebben voor- en nadelen, wij adviseren u graag over de druktechniek die het best bij uw behoefte past op basis van de golfbal, het logo en de levertijd. Door de zeer royale voorraden in combinatie met eigen productiefaciliteiten zijn wij flexibel en hanteren wij korte levertijden.

Tees
Naast de golfballen zelf zijn ook de tees onmisbaar op de golfbaan. Wij hebben te allen tijde royale voorraad van bamboo houten tees. Een duurzame keuze die ook onder greenkeepers erg gewaardeerd wordt. Deze tees voorzien wij vanaf 250 stuks in eigen productie van een full colour bedrukking in de cup. Naast merkloze tees bieden wij deze mogelijkheid ook exclusief aan voor de merken Titleist, Callaway en Wilson.

Golfhanddoeken
Het borduren van onder andere golfhanddoeken, caps en polo’s vindt in eigen productie plaats. Hier maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige industriële borduurmachines van het merk Tajima. Voor een mooie borduring is een goede borduurkaart essentieel. Ook deze borduurkaarten maken wij in onze eigen studio. Voordat een proefborduring wordt verstuurd is deze eerst akkoord bevonden door een van onze specialisten.